Advertorial
ALBLASSERDAM – Vitabron is dit jaar twintig jaar actief op de weekmarkt in Alblasserdam. De zaak met natuurvoeding, theeën, kruiden en voedingssupplementen wordt gerund door Hans Jumelet. Bij Vitabron draait alles om een eerlijk advies en goede kwaliteit. “Ik zeg altijd: een potje aanreiken dat kan iedereen, maar bij ons krijg je een eerlijk advies,” vertelt Hans.

Vulling en voeding
Eén van die eerlijke adviezen is bijvoorbeeld dat mensen die gezonder willen gaan leven, dat niet gaan redden met het innemen van een paar extra vitaminepillen. Hans vertelt: “Het is ontzettend belangrijk om eerst eens te kijken naar wat je nu precies eet. Wat neem je tot je? Wat is het suikergehalte? Ongezond eten is vaak alleen maar vulling en geen voeding. Begin met gezond eten, goede voeding, beweging en ontspanning. Daar is zoveel mee te winnen. Zeker met de steeds meer zittende beroepen.”

Vitabron
Vitabron laat haar producten deels op eigen receptuur maken. “Als we inkopen, zijn we streng.
We kiezen zo veel mogelijk voor Nederlands fabricaat. Verder vinden we het belangrijk dat producten zo min mogelijk kunstmatige toevoegingen bevatten. Ook een goede opneembaarheid van supplementen heeft onze focus. We verkopen natuurproducten, muesli, lijnzaad, theeën, kruiden, notenpasta’s, voedingssupplementen, visolie, vitamine B12, magnesium en nog veel meer. Alles wat we verkopen is erop gericht om gezond te blijven.”

Kennis van zaken
Hans Jumelet heeft veel kennis van zaken en is op het gebied van gezondheid soms een wandelende encyclopedie. Van alles wat hij verkoopt, weet hij de werking, de dosering, de (Latijnse) benamingen en meer. Door deze grote kennis, weet hij klanten op persoonlijk niveau te adviseren in aankopen. En soms is het advies ook: “Ga hier eerst eens mee naar de huisarts.”

Weer of geen weer
Vitabron is in 2003 gestart en is sinds die tijd op de markt in Alblasserdam te vinden. Ook de rest van de week is de marktwagen op markten buiten de regio te vinden. Hans Jumelet is in principe iedere maandag aanwezig. “Het weer mag daar eigenlijk geen rol in spelen. Voor een beetje regen en wind blijf ik niet thuis. De wagen is gestabiliseerd, dus in principe ben ik er altijd.”

Vitamine D en Magnesium
De meest verkochte supplementen bij Vitabron zijn vitamine D en magnesium.

Website en aanbieding
Meer informatie over Vitabron is te vinden op www.vitabron.nl. Verder is er deze week een aanbieding: Vitabron Probiotica plus
30 capsules van 9,95 voor 8,95
60 capsules 17,95 voor 16,95
Link: https://www.vitabron.nl/probiotica-plus.html

Ondernemers
Hans Jumelet is de vijftiende ondernemer op rij die vertelt over het marktleven en over zijn producten. In de komende weken komen ook de andere ondernemers van de Alblasserdamse weekmarkt aan het woord op Alblasserdamsnieuws.nl.

De weekmarkt
Iedere maandag staan er tussen 09.00 en 16.00 uur ruim 20 kramen op de weekmarkt op het Wilgenplein in Alblasserdam. In de komende weken komt er iedere week een marktondernemer in het nieuws, die vertelt over zijn of haar aanbod en achtergrond.

Eerder waren in het nieuws:
Michael Raedt 30 jaar met stofzuiger -en schoonmaakartikelen op weekmarkt Alblasserdam
Bakkerij ‘t Stoepje op weekmarkt Alblasserdam; zak pepernoten voor 1 euro!
Groenten, fruit en gratis grappen bij Youssef op weekmarkt in Alblasserdam
Duizenden wenskaarten bij Weekmarkt Online op markt in Alblasserdam
Groente en fruit bij Bezemer op weekmarkt in Alblasserdam; 3 zakken voor 5 euro
Marjo Jansen Ondermode al ruim 40 jaar op weekmarkt in Alblasserdam
Vitabron 20 jaar op markt in Alblasserdam; natuurvoeding, theeën, kruiden en voedingssupplementen
Hoogendoorn Kaas op markt in Alblasserdam: “Het moet de allerbeste kaas zijn”
Constante kwaliteit bij Marktslagerij Bakker in Alblasserdam; maandag gratis rookworst!
CandyShop De Waal op Alblasserdamse markt; maandag gratis kleine chocoladeletter
Boter, kaas en eieren bij Elza van Dijk op de markt in Alblasserdam
Kwaliteitsschoenen bij Van Gool op markt in Alblasserdam; 5 euro korting
Willem de Notenkoning iedere week met verse noten op markt in Alblasserdam
Vrijetijdskleding voor dames en heren bij Van der Kamp op markt in Alblasserdam
Aardappelen van Siem op de markt; 5 kilo aardappelen voor 2,99; maandag gratis uien

Deel dit bericht via...