Alblasserdamsnieuws.nl wordt dagelijks zo’n 12.500 keer bezocht. Per bezoek worden gemiddeld drie verhalen gelezen. Daarmee is de website één van de best bekeken nieuwswebsites uit de hele regio. Doordat wij geen drukkosten hebben, zoals papieren media, zijn de prijzen voor adverteren op deze website aanzienlijk lager.

Tarieven (ex btw)
Topbanner
De topbanner staat bovenaan de website en valt erg goed op. Deze sliderbanner staat bovenaan de verhalen en heeft een afmeting van 958 bij 158 pixels. Deze positie kost €175 per week. En 8500 euro voor een jaar. (600 euro korting)

Standaardbanner
De zijkantbanner is een standaardadvertentie van 280 bij 280 pixels. Deze advertentie staat in de zijbalk van de website. Iedere advertentie staat even vaak bovenaan. Deze positie kost €450 per 5 weken en €95 per week.

Low-budgetbanner
Verder is er sinds kort een low-budgetbanner. Deze slider-advertentie staat onder de zijkantbanners, maar is wel dubbel zo groot en valt daarmee extra op. De advertentie is 280 pixels breed en 560 pixels hoog. Het tarief hiervan is €170 per maand (5 weken) en €35 per week.

Betaald verhaal
Tot slot is er een mogelijkheid om een verhaal te laten plaatsen. Zo’n verhaal heet een ‘advertorial’ en wordt geplaatst tussen het normale nieuws. Het is mogelijk om zelf de tekst en de foto’s hiervoor aan te leveren, maar het is ook mogelijk om het verhaal en de foto’s door ons te laten maken. Het artikel, waarvan u zelf de inhoud mag bepalen, staat vervolgens tussen de nieuwsberichten en blijft daar ook staan zolang de servers dat aankunnen. (U kunt als klant zelf bepalen of u de reactiemogelijkheid aan of uit wilt hebben. ) Een aangeleverd betaald verhaal kost €180. Een verhaal dat door ons voor u wordt gemaakt  (tekst en foto’s), kost €280.

Contact
Voor vragen over adverteren kunt bellen naar Leo van der Kuijl via het telefoonnummer 06-38 147 886 of een mail sturen naar adverteren@alblasserdamsnieuws.nl.