Adverteren

Alblasserdamsnieuws.nl, opgericht in 2010, wordt dagelijks gemiddeld 12.500 keer bekeken. Daarmee is de website één van de best bekeken nieuwswebsites uit de hele regio. Een uitgelezen kans om reclame te maken voor uw bedrijf! Adverteren op Alblasserdamsnieuws.nl kan tegen zeer scherpe tarieven en er zijn diverse mogelijkheden. Zo is er de standaardadvertentie aan de zijkant van de website.Deze reclame draait mee met de andere advertentieblokken. Dit betekent dat iedere adverteerder even vaak bovenaan staat. De afmetingen van een standaardadvertentie zijn 250 bij 250 pixels. (een vierkant dus)

Top-banner
Verder is er een Top-advertentie aan de bovenkant van de website. Deze advertentie komt op elke pagina en bij iedere bezoeker groot in beeld. Hierdoor bent u nóg beter zichtbaar dan aan de zijkant van de website. De beschikbaarheid van de toppositie is wel beperkt, omdat er maar één adverteerder tegelijk op die plek kan staan. Informeer dus vooraf naar de beschikbaarheid. Een TOP-advertentie is 635 x 105 pixels.

Betaald verhaal
Tot slot is er een mogelijkheid om een verhaal te laten plaatsen. Zo’n verhaal heet een ‘advertorial’ en wordt geplaatst tussen het normale nieuws. Het is mogelijk om zelf de tekst en de foto’s hiervoor aan te leveren, maar het is ook mogelijk om het verhaal en de foto’s door ons te laten maken. Het artikel, waarvan u zelf de inhoud mag bepalen, staat vervolgens tussen de nieuwsberichten en blijft daar ook staan zolang de servers dat aankunnen. (U kunt als klant zelf bepalen of u de reactiemogelijkheid aan of uit wilt hebben. )

Contact
Voor vragen over adverteren kunt bellen naar Leo van der Kuijl via het telefoonnummer 0638147886 of een mail sturen naar adverteren@alblasserdamsnieuws.nl.

Voor vragen over adverteren op Alblasserdamsnieuws.nl kunt u contact opnemen met Leo van der Kuijl. Foto: LK Fotografie.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *