ALBLASSERDAM – De politie is dinsdag 26 en woensdag 27 maart 2024 op pad geweest voor meerdere meldingen in Alblasserdam. Woensdagavond gingen meerdere wagens met spoed naar het Merconterrein langs de West-Kinderdijk, omdat er personen op het terrein waren gesignaleerd. De politie heeft uiteindelijk niemand aangetroffen. Niet veel later meldde een man dat er een fiets was gevonden langs de rivier de Noord. De politie ging ter plaatse en heeft de fiets gecontroleerd. Mogelijk is het rijwiel van diefstal afkomstig.

De vinder is geadviseerd om melding te maken bij de gemeente.

Nog weer een paar minuten later zag de politie een auto rijden, waar controle op nodig was. De agenten maakten rechtsomkeert, gingen achter de auto aan, gaven een stopteken en controleerden het voertuig en de inzittenden ter hoogte van de West-Kinderdijk. Alles bleek in orde te zijn.

Dinsdag kwam de politie in actie in de Tuigersstraat in Alblasserdam. Daar was sprake van een ‘huiselijke twist’. Er raakte niemand gewond en aanhoudingen waren niet nodig. De politie heeft bemiddeld.

Verder is er afgelopen weekend een autoruit vernield van een auto die geparkeerd stond bij de parkeerplaats bij het Lammetjeswiel. De achterruit werd ingeslagen.

Deel dit bericht via...