Advertorial
ALBLASSERDAM – Sinds 1 april 2022 hebben Matthijs en Wilma Peters de caravanstalling Blackhorse aan de Hertzweg in Alblasserdam overgenomen.  Ze hebben niet lang getwijfeld of dat ze dit wilden. Matthijs zit al enige jaren met zijn bedrijf Steelinteriors in hetzelfde pand. Hij zag dit als een uitdaging en mooie kans om dit al oude bekende bedrijf over te nemen. Matthijs en Wilma hebben de naam van de caravanstalling aangepast naar Caravanstalling Alblasserdam.

Een nieuwe frisse wind is er door het bedrijf gegaan. Een mooie website is online gegaan en het ophalen en wegbrengen gaat via een mooi programma via de website. Zo om de het voor de klanten makkelijker te maken. Matthijs en Wilma staan met veel plezier en klantvriendelijkheid voor u klaar om er weer een mooi kampeerseizoen van te maken.

Geschiedenis
De caravanstalling is begonnen onder de bekende naam Blackhorse in 1996 door de heer Terlouw. Zo’n 15 jaar geleden is dit bedrijf overgenomen door Arie en Corrie Timmers. Na al deze jaren gaan Matthijs en Wilma Peters deze traditie van klantvriendelijkheid en kwaliteit van stallen voortzetten.

Informatie over de stalling
Caravanstalling Alblasserdam biedt een unieke stallingsruimte aan voor je caravan of ander voertuig in de gemeente Alblasserdam. Je caravan staat hier hoog, veilig, droog en met een goede ventilatie. Je caravan wordt nadat je deze bij de stalling hebt afgegeven namelijk via een unieke lift volledig geautomatiseerd naar een eigen plek gebracht op een speciaal hiervoor ontwikkeld plateau. Vervolgens staat deze het gehele jaar uitstekend beveiligd binnen.

Wil je met je caravan weg? Deze wordt weer voor je klaargezet op het buitenterrein om zonder zorgen direct te kunnen vertrekken. Bij Caravanstalling Alblasserdam is het mogelijk om per jaar te huren. Je mag het voertuig 2 keer  per jaar komen ophalen en wegbrengen zonder extra kosten. Keertje extra? Geen probleem , dit kost slechts €15.

Caravanstalling Alblasserdam vind je aan de Hertzweg 6 en is gemakkelijk bereikbaar

Prijzen

Vouwwagen tot 4,50 meter    € 285 per jaar

Aanhanger  tot 4,50 meter     € 285 per jaar

Caravan tot 5,0 meter            € 425 per jaar

Caravan tot 6,70 meter          € 465 per jaar

Voor openingstijden kunt u op de website terecht

Portfolio
Wij hanteren nu nog het oude Mailadres
caravanstallingzwartepaard@gmail.com
www.caravanstallingalblasserdam.nl
06-43463653

Deel dit bericht via...