ALBLASSERDAM – Een delegatie van de fractie van de ChristenUnie in Alblasserdam heeft maandagmiddag 14 februari 2022 taart overhandigd aan vrijwilligers van Voedselbank Alblasserdam. In het Damdorp maken nog altijd 65 huishoudens dankbaar gebruik van de voedselbank. “Eigenlijk zou zoiets er niet moeten zijn, maar het is keihard nodig. Al die vrijwilligers doen fantastisch werk,” vertelde Bas Romeijn van de ChristenUnie.

Voedselbank Alblasserdam wordt draaiende gehouden door in het totaal 45 vrijwilligers. Romeijn: “Op deze Valentijnsdag willen we de vrijwilligers een hart onder de riem steken. Het is onvoorstelbaar wat hier week in en week uit wordt gedaan.”

De vrijwilligers Ton en Sara Baan en Anja en Johan van Heusden werden bedankt en ook het gezin Aswak werd bedankt voor het te hulp schieten bij de taalproblemen die soms ontstaan.

Het bezoek van de ChristenUnie vond ook plaats in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022. In maart kunnen Alblasserdammers een nieuwe samenstelling van de raad van hun dorp kiezen. In het totaal doen er zes politieke partijen mee aan deze verkiezingen. In de komende periode zullen deze partijen hun verkiezingsprogramma’s presenteren en zich profileren in het dorp.

De ChristenUnie presenteerde drie weken geleden haar programma. Het verkiezingsprogramma is hier te downloaden.

Deel dit bericht via...