KINDERDIJK – Op 25 mei en 1 juni kunnen alle jongens en meisjes in de leeftijd van 6-12 jaar van Alblasserdam, Kinderdijk en Nieuw-Lekkerland een middag mee doen met de voetbalschool van vv De Zwerver in Kinderdijk. De voetbalschool bestaat nu bijna twee jaar en voorziet in de behoefte om de eigen jeugd op goed niveau te brengen en te houden.

Het bijzondere van de voetbalschool is dat deze bestemd is voor de gehele jeugd en niet alleen is voorbehouden aan selectiespelers. De Zwerver investeert op deze manier in de eigen jeugd. De Zwerver is altijd al een club geweest met veel “eigen” spelers in het eerste elftal en wil dit in de toekomst ook graag zo houden.

De voetbalschool staat onder leiding van Jan Verveer (hoofdtrainer van Ameide en voorheen van Pelikaan). Hij wordt geassisteerd door vele vrijwilligers vanuit De Zwerver. Jan Verveer is uitermate geschikt voor deze taak: als gymleraar is hij in het dagelijks leven gewend om met kinderen om te gaan en spreekt hun taal, daarnaast beschikt hij als hoofdtrainer over een gedegen voetbalkennis.

Zaken als dribbelen, drijven en afwerken vormen een belangrijk onderdeel van de training en ook één tegen één komt regelmatig aan de orde. Daarnaast worden de sterke en zwakke punten in kaart gebracht zodat ook daar weer gericht op kan worden getraind. Voorop staat natuurlijk het (voetbal)plezier, maar een hele goede tweede is het verbeteren van de voetbalprestaties!

Dus wil jij graag eens meemaken hoe een training van de voetbalschool van vv De Zwerver er uit ziet en wat je daar allemaal kan leren? Kom dan op 25 mei en/of 1 juni naar De Zwerver. De training is gratis.

Voetbalschool vv De Zwerver – De Schans – Kinderdijk
25 mei – aanvang 15.30 uur – 17.30 uur
  1 juni – aanvang 15.00 uur – 17.30 uur (afsluiting seizoen met bingo en patat)

Deel dit bericht via...