ALBLASSERDAM – Dit weekeinde zijn er opnieuw spullen vernield in Alblasserdam. Zaterdag 26 september 2020 werden er in de nacht auto’s bekrast in de Krabbescheer en de Blokweerweg. Een week eerder werd in de Krabbescheer ook al een auto bekrast. Verder werd in de nacht van zaterdag 26 op zondag 27 september 2020 een ruit van een bushokje langs de Plantageweg in Alblasserdam kapot gegooid met een steen.

In de afgelopen weken zijn er ieder weekeinde vernielingen gepleegd. In de nacht van zaterdag op zondag 20 september 2020 zijn in Alblasserdam objecten in de openbare ruimte vernield. Toen moest een brugleuning in Park Huis te Kinderdijk, een verkeersbord en prullenbakken langs de Van Hogendorpweg en een afsluithek in de Willem Dreeshof eraan geloven. Twee weken geleden sneuvelde een bushokje, werd er met planten en fietsen gegooid langs de Van Eesterensingel en zat men aan auto’s in de Groen van Prinstererstraat.

Drie weken geleden werd in het weekeinde een bus die geparkeerd stond nabij de papaverstraat / Van Eesterensingel bekrast.

En een ruime maand geleden werden zwembaden langs de Van Eesterensingel kapot gesneden. Verder werd een ruit van een bushokje aan de Plantageweg kapot gegooid met een stoeptegel en werd er een band van een auto lek gestoken in de Papaverstraat.

Mensen die tips hebben over de de vernielingen, kunnen bij de politie terecht via het telefoonnummer 0900-8844.