ALBLASSERDAM – In de nacht van zaterdag op zondag 20 september 2020 zijn in Alblasserdam opnieuw objecten in de openbare ruimte vernield. Ditmaal moest een brugleuning in Park Huis te Kinderdijk, een verkeersbord en prullenbakken langs de Van Hogendorpweg en een afsluithek in de Willem Dreeshof eraan geloven. Vorige week sneuvelde een bushokje, werd er met planten en fietsen gegooid langs de Van Eesterensingel en zat men aan auto’s in de Groen van Prinstererstraat.

Twee weken geleden werd in het weekeinde een bus die geparkeerd stond nabij de papaverstraat / Van Eesterensingel bekrast.

En een maand geleden werden zwembaden langs de Van Eesterensingel kapot gesneden. Verder werd een ruit van een bushokje aan de Plantageweg kapot gegooid met een stoeptegel en werd er een band van een auto lek gestoken in de Papaverstraat.