Schennispleger nieuw-lekkerlandNIEUW-LEKKERLAND – De politie heeft vrijdagmiddag 18 oktober op de Middelweg in Nieuw-Lekkerland een 36-jarige man aangehouden. Bij de politie kwamen verschillende meldingen binnen dat op de Middelweg een naakte man rondliep. Één van die melders was Bastiaan (14) uit Alblasserdam. Hij vertelt: “Ik fietste samen met Henri (15) vanuit Nieuw-Lekkerland richting Alblasserdam. Bij de witte brug tussen de Middelweg en de Kerkweg zagen we een fiets liggen. Daarna zagen we dat een man in zijn nakie in het gras lag.”

De 14-jarige Damdorper pakte direct zijn telefoon en belde 112. “Ik zei tegen m’n vriend dat hij de man in de gaten moest houden. Intussen hield ik contact met de meldkamer en gaf door wat ik zag. Op een gegeven moment hoorde de man sirenes en ging er vandoor. Gelukkig was de man heel herkenbaar, want hij fietste met een rood tasje achterop zijn fiets,” vervolgt Bastiaan.

Ter hoogte van de nieuwe woningen bij de Middelweg werd de man aangehouden voor het plegen van schennis.

De politie onderzoekt of de verdachte betrokken is bij soortgelijke meldingen die de laatste tijd binnenkwamen onder andere uit Nieuw-Lekkerland en Alblasserdam.

Foto’s: Angela Elshout.

Schennispleger nieuw-lekkerland

 

1378288_441080836001843_1738995689_n

IMG_5221 [Desktop Resolutie]

Deel dit bericht via...