politiemotor (Kopie)ALBLASSERDAM – De man die zich in de afgelopen weken minstens vier keer bloot heeft laten zien in onder meer Alblasserdam en Nieuw-Lekkerland, is nog niet gevonden. Woensdagavond 9 oktober kwam er bij de politie wel een telefoontje binnen over de man. Hij zou zich mogelijk in Nieuw-Lekkerland begeven. Het telefoontje kwam echter pas een kwartier na de waarneming binnen. De politie baalt er van dat er niet direct gebeld is.

Persvoorlichter Wim Erkelens van de politie: “Wij konden nu niets meer met die melding. Laat mensen alsjeblieft direct bellen als zij iets verdachts zien.”

De man die die zich afgelopen zaterdag naakt aan kinderen vertoonde in het bos bij het Kortland in Alblasserdam, heeft zich zondag weer laten zien. De man zocht in de Klipperstraat in Nieuw-Lekkerland geheel ontbloot contact met kinderen door hen aan te spreken. In de afgelopen drie weken is dit vier keer bij de politie gemeld. Gezien de overeenkomsten tussen de meldingen vermoedt de politie dat het om dezelfde man kan gaan.

Als u andere informatie heeft die mogelijk van belang kan zijn, kunt u 0900-8844 bellen en vragen naar de wijkagent van Alblasserdam.