IMG_5328 (Kopie)ALBLASSERDAM – De Alblasserdamse Reddingbrigade, de Wiekslag, de ontwerper van het nieuwe 2521-zwembad en de ‘Natte Groep’ hebben dinsdagavond 24 april de gemeenteraadsleden in Alblasserdam getrakteerd op een oranje shirt en een doosje chocola. Dit uit dank voor het genomen besluit van de raad om ruim vijf miljoen euro beschikbaar te stellen voor een nieuw zwembad.

Ad van ’t Hof, woordvoerder namens de Natte Groep, vertelde: “Dit is een uniek besluit. Ik wil complimenten uitspreken over hoe dit proces de afgelopen tijd is gegaan. Een paar jaar geleden stond ik hier op een andere manier, zoals jullie weten. Dat heb ik zo’n twaalf jaar gedaan, maar bij deze zeg ik vanavond: het kan niet beter en mooier en opener. Normaal gesproken werden we achteraf geïnformeerd. Dat was vroeger. Nu zitten we op alle fronten met elkaar aan tafel. Zo hoort dat in ons landje. Complimenten aan iedereen die hier aan meegewerkt heeft.  Als dank wil ik u als raad wat aanbieden,` aldus Van ´t Hof.

Vervolgens deelden de eerder genoemde partijen, gekleed in oranje T-shirts met de tekst “Gemeente Alblasserdam bedankt” Merci-chocola en T-shirts uit. Wethouder Veerman, die als portefeuillehouder nauw betrokken was bij het proces, kreeg als extra bedankje een fles wijn.

IMG_5328 (Kopie) IMG_5324 (Kopie) IMG_5331 (Kopie) IMG_5344 (Kopie)