IMG_9294bew [Desktop Resolutie]ALBLASSERDAM – Drie mensen zijn woensdagavond 30 januari lichtgewond geraakt tijdens een botsing tussen twee personenauto’s op de Dam in Alblasserdam. Rond 19.00 uur wilde een 66-jarige vrouw uit Alblasserdam ter hoogte van de ABN Amro de Dam op rijden. Zij zag daarbij een met-de-bocht-mee-rijdende auto over het hoofd en botste in de zijkant van die wagen. In dit voertuig zaten een 33-jarige bestuurster uit Zwijndrecht en een 45-jarige vrouwelijke passagier uit Sliedrecht.

Net na de botsing bleken de drie betrokkenen lichtgewond te zijn geraakt. De personen liepen onder meer kneuzingen op. De passagier uit Sliedrecht klaagde over haar rug. Voor de zekerheid werd de brandweer opgeroepen om de vrouw uit de auto te knippen. Dit bleek echter niet nodig te zijn. Het lukte het ambulancepersoneel om de Sliedrechter via de bestuurdersstoel naar buiten te krijgen.

De drie werden gecontroleerd door het ambulancepersoneel. Uiteindelijk hoefde niemand mee naar het ziekenhuis. Één van de voertuigen was dusdanig beschadigd, dat een berger er aan te pas moest komen om de auto mee te nemen.

IMG_9294bew [Desktop Resolutie]

IMG_9306 [Desktop Resolutie] IMG_9309 [Desktop Resolutie] IMG_9312 [Desktop Resolutie] IMG_9313 [Desktop Resolutie] IMG_9318 [Desktop Resolutie] IMG_9322 [Desktop Resolutie]