ALBLASSERDAM – De kinderboerderij aan de Plantageweg in Alblasserdam is zaterdagmiddag 2 oktober heropend. Afgelopen zomer is er hard door de gemeente en vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Alblasserdam gewerkt op het terrein van de dierenweide. Er verrezen een hooimijt, werklokaal en tuinhuis. Daarom was de kinderboerderij helaas tijdens de zomervakantie gesloten. Al die gebouwen zijn nodig om personeel, vrijwilligers en bezoekers een prettig en schone omgeving te bieden. Klik op Lees Meer om verder te lezen en meer foto’s te bekijken.

Bezoekers werden onthaald met een feestelijk programma voor jong en oud. Wethouder Ad Cardon heeft namens de gemeente de samenwerking- overeenkomst met  de vrijwilligers van Stichting Kinderboerderij Alblasserdam ondertekend. De meeste foto’s zijn gemaakt door Ferry van Maasdam uit Alblasserdam. De onderste drie foto’s zijn gemaakt door Petra Wijninga.