ALBLASSERDAM – Geachte bezoeker van deze site, vanochtend kwam ik op een gek idee en ik wil graag even peilen wat jullie er van vinden…

Vinden jullie het leuk/de moeite waard om iedere dag behalve zondag een A3 velletje in de bus te krijgen met het laatste nieuws uit Alblasserdam? A3 is ter grote van bijvoorbeeld De Klaroen. Het idee is, omdat dit natuurlijk niet gratis kan, adverteerders te zoeken die dan hun reclames op de achterkant van het A3’tje kunnen zetten. Voorkant nieuws, achterkant advertentie. Lijkt jullie dit wat? Laat het dan hieronder even weten. Klik hier om de eerste De Alblasserdammer te lezen. Hieronder kunt u ook suggesties doen voor de naam van de nieuwe krant of ideeën voor de opmaakt. Ben benieuwd…

O en trouwens; in plaats van reclame zou het ook een betaalde “krant” kunnen worden, zodat u voor 15 euro per maand iedere dag voorzien bent van het laatste nieuws. Laat het maar weten. Alles kan, alles mag.