ALBLASSERDAM – Clubicoon Piet Verheij heeft zaterdag 20 april 2024 een nieuw speeltoestel geopend bij korfbalclub CKC Kinderdijk in Alblasserdam. Na enkele jaren zonder buitenspeelplek voor de allerkleinsten, werd dit langverwachte moment werkelijkheid dankzij de inzet van hardwerkende vrijwilligers en de steun van de Vrienden van CKC Kinderdijk.

Met een knallende start om 10:00 uur werd het speeltoestel officieel ingewijd. Piet Verheij, een clubicoon van het eerste uur bij CKC Kinderdijk, kreeg de eer om samen met de kinderen van de Kangoeroe Club het lint door te knippen. Onder het genot van limonade, snoepzakjes en gezellige muziek genoot jong en oud van deze feestelijke gelegenheid.

“We zijn ook ontzettend dankbaar voor de steun van de bedrijven die hebben geholpen bij het plaatsen van het speeltoestel. Speciale dank gaat uit naar MAAT BV, Plaisier BV en BV Lichtstraatvervangen.nl voor hun waardevolle bijdrage. Hun betrokkenheid heeft een grote rol gespeeld in het plaatsen van dit speeltoestel en het mogelijk maken van deze mooie toevoeging aan onze vereniging. Als club hopen we ook dat de locatie van Wasko, die zich op het CKC-terrein heeft gevestigd, veel plezier zal beleven aan ons speeltoestel en dat het bijdraagt aan een gezellige en levendige sfeer voor iedereen,” zo laat de club in een persbericht weten.

De realisatie van dit speeltoestel was mogelijk dankzij de steun van de Vrienden van CKC Kinderdijk. De club meldt verder: “Via deze weg willen we hen en alle vrijwilligers die hebben geholpen bij de totstandkoming van dit project hartelijk bedanken. Het speeltoestel zal nu ongetwijfeld een geliefde ontmoetingsplek worden voor vele speeluurtjes en avonturen in de buitenlucht. Wij als CKC Kinderdijk zijn ontzettend trots op deze nieuwe aanwinst.”

Foto’s: Inge Steggink.

Deel dit bericht via...