ALBLASSERDAM – Eredivisieclub Fortuna Sittard komt op 15 mei 2024 naar Alblasserdam voor een oefenwedstrijd tegen voetbalvereniging Alblasserdam. De ontmoeting is een mijlpaal voor VV Alblasserdam, omdat men hierbij weer eens de gelegenheid krijgt te spelen tegen een club met eredivisieniveau. Fortuna Sittard, onder leiding van trainer Danny Buijs, heeft zich dit seizoen weten te handhaven in de Eredivisie.

Na eerdere wedstrijden tegen Feyenoord, ADO Den Haag en FC Dordrecht in voorgaande jaren, voegt Alblasserdam nu voor de vierde keer in de geschiedenis een wedstrijd tegen een Betaald Voetbal Organisatie toe aan haar bijzondere prestaties.

De aftrap staat 15 mei gepland om 18.30 uur en de wedstrijd vindt plaats op het terrein van vv Alblasserdam: Sportpark Souburgh.

Tickets zijn verkrijgbaar aan de kassa op de wedstrijddag. De toegangsprijs bedraagt 1 euro voor jeugd tot 18 jaar en 5 euro voor volwassenen. De opbrengst van dit evenement wordt gebruikt ter bevordering van de verduurzaming van de accommodatie van vv Alblasserdam.

Deel dit bericht via...