Commerciële bijdrage
Ga je binnenkort op vakantie naar de zon, dan is het eerst waar je natuurlijk aan denkt om in te pakken, je zwemkleding en badhanddoek. Toch zijn er daarnaast nog een aantal andere praktische zaken die je mee zou moeten nemen wanneer je op vakantie gaat. Eén van die dingen is een goede strandtas. Misschien niet direct het eerste waar je aan denkt en ook niet altijd even handig om mee te nemen in de koffer, maar wel ideaal voor wanneer je iedere dag naar het strand gaat. Om je te laten zien dat het ontzettend veel voordelen heeft, hebben we er een aantal voor je op een rijtje gezet en vertellen we je ook waarom een strandtas met rits kopen de perfecte keuze is als het gaat om de aanschaf van een goede tas voor naar het strand.

Extra ruimte
De voornaamste reden waarom het aan te raden is een strandtas mee te nemen naar het strand, is om de extra ruimte die je hebt. Je kunt je natuurlijk wel voorstellen dat een normale tas met een paar badhanddoeken zo gevuld is. Op het moment dat je dan ook nog wat te lezen mee wilt nemen en zonnebrand en wat lekkers, dan wordt je tas al snel te klein. Schaf dus een grote strandtas aan, zodat je alle handdoeken en andere toebehoren in deze tas kunt doen en dus niet hoeft te proppen in bijvoorbeeld een rugzak of schoudertas. Wel even goed kijken naar de indeling en het formaat, maar dan weet je zeker dat je op een prettige manier alles mee kunt nemen.

Verschillende vakken
Een tas met extra ruimte is fijn, maar hoe handig is het dat je tas ook beschikt over allemaal verschillende vakken, zodat je niet bang hoeft te zijn dat alles onder het zand komt te zitten of je eerst alles uit je tas moet halen voordat je ergens bij kunt. Zo is het bijvoorbeeld handig om je telefoon, sleutels en pinpas in een vakje te doen, zodat je deze gemakkelijk kunt pakken wanneer het nodig is. Ook je zonnebrand kun je in een ander vakje doen, zodat je in het geval van een ‘ongelukje’ niet bang hoeft te zijn dat je hele tas onder de zonnebrandcrème zit.

Beschermd tegen zand en water
Er is bijna niks funester voor je spullen dan de combinatie van zeewater en zand. Door gebruik te maken van een goede strandtas hoef je je hier in ieder geval geen zorgen om te maken. Deze tassen zijn namelijk op een dusdanige manier gemaakt, dat je spullen niet nat en vies kunnen worden. Niets is namelijk vervelender dan zand dat overal in je tas kruipt. Een strandtas is ontworpen om stof en zand buiten te houden, zodat je spullen schoon blijven. Bovendien zijn veel strandtassen gemaakt van waterbestendig materiaal, waardoor je je geen zorgen hoeft te maken over vochtige handdoeken of natte zwemkleding die de rest van je spullen kunnen aantasten. Zorg er wel voor dat je je tas na een dagje strand direct uitpakt en de handdoeken en ook je zwemkleding uithangt, zodat alles goed kan drogen.

Praktisch en stijlvol tegelijk
We hebben het tot nu toe alleen gehad over hoe praktisch een strandtas is, maar wist je dat het ook een ontzettend gave tas is om te dragen? Vooral wanneer je als vrouw met bijvoorbeeld een prachtige strandjurk en rieten hoed naar het strand gaat, maakt een bijpassende strandtas je outfit compleet. Belangrijk is natuurlijk wel dat je zorgt dat de tas ook praktisch blijft en je niet alleen kijkt naar hoe te tas matcht bij de rest van je (strand)outfit.

Deel dit bericht via...