Advertorial
ALBLASSERDAM – Tijdens de Paardenmarkt, aanstaande woensdag 26 juli 2023, pakken winkeliers van de Dam in Alblasserdam extra groot uit. Banketbakkerij J van der Wegen, Schoenwinkel J. van Mourik, Trudy’s Lingerie staan die dag met aanbiedingen en lekkernijen voor de mensen klaar. “We hebben nu  een nieuwe toevoeging: Lil’Bobs Boutique & Kidscafe. Deze gezellige lifestylewinkel & kidscafe staat met een kraam buiten vol aanbiedingen. De winkel richt zich vooral op kinderen, maar er zijn ook genoeg leuke artikelen voor de dames onder ons. En u kunt natuurlijk even bijkomen van al het marktgeweld in het café met kopje koffie en wat lekkers. De winkel en kraam is geopend van 08.00-17.00,” zo laten de winkeliers weten.

Peperkoek en lekkernijen
Peperkoek… mensen komen van heinde en ver voor deze traktatie. Hoe fijn is het, dat het dit jaar verzorgd wordt door onze eigen Banketbakkerij J van der Wegen? Ze staan dit jaar niet alleen met een kraam naast de winkel met peperkoek, oliebollen en berlinerbollen, maar er staat ook een extra kraam op de reguliere markt vol met peperkoek en Jan Hagel. Vorig jaar was er veel teleurstelling dat niet iedereen dit ‘bruine goud’ kon bemachtigen. Nu met 2 kramen vol op 2 locaties moet iedereen tevreden naar huis gaan. De winkel en kramen zijn geopend van 08.00-13.00.

Schoenenwinkel
Natuurlijk is schoenwinkel J. van Mourik ook weer van de partij. Ze beginnen op de paardenmarkt met de tweede ronde van de uitverkoop, dus verwacht 2 kramen en een aantal tafels en rekken met kleine prijzen voor dames-, heren- en kinderenschoenen. Zeker een aanbieding om voor langs te komen is, dat alle kinderschoenen €29,- per paar zijn (deze aanbieding geldt maandag 24 juli- woensdag 26 juli). In de winkel zijn de schoenen en sandalen extra afgeprijsd, ook op tassen en Byoux. De winkel en kramen zijn geopend van 08.00-17.00.

Lingerie en badmode
Trudy’s lingerie is een begrip in onder- en badmode, hier staat mensen ook altijd rijen dik te dringen om mooie spullen voor een kleine prijs te scoren. Dit keer op de kraam koopjes van nachtmode, lingerie. En mocht u nog op vakantie gaan: badpakken met 50% korting. Dit is zeker de moeite waard om langs te komen op het leukste gedeelte van de paardenmarkt, de Dam. De winkel en kraam geopend van 08.00-17.00.

Tekst en foto’s aangeleverd door winkeliers Dam.

Deel dit bericht via...