ALBLASSERDAM – Op zaterdag 3 juni 2023 wordt in het ParticiPand in Alblasserdam (De oude Beukelmanschool aan de Lelsstraat) van 11.00 tot 16.00 uur een Zomerfair georganiseerd. Er zijn diverse workshops, exposities en er is een miniloterij waarmee prijzen te winnen zijn. In de loop van de middag reikt wethouder Margreet de Deugd de prijzen uit.

Op het plein kan onder het genot van een hapje en een drankje geluisterd worden naar livemuziek. Voor de kinderen is er een springkussen, kinderen kunnen zich laten schminken en er staat een ijskraam. Een bijzonder aanbod van unieke cadeautjes en een kleine rommelmarkt maken het aanbod compleet.

De lijst van deelnemers is breed van Helpende Handen, Odensehuis, Yulius, Atelier Erbij, Academie voor Levenslust, ZielsgewoonManja en de kunstenaars Teus van Kooten en Raymond Koops. De opbrengst van de Zomerfair gaat naar diverse goede doelen.

Eind vorige week was er melding van een te hoge concentratie legionella in de waterleidingen van het gebouw, maar de leidingen zijn inmiddels gedesinfecteerd, waardoor op veilige wijze optimaal genoten kan worden van alle activiteiten binnen en buiten het gebouw.

Het ParticiPand bevindt zich aan de achterzijde van het Makado in een voormalig schoolgebouw, Lelsstraat 2 in Alblasserdam. Iedereen is welkom.

Deel dit bericht via...