Advertorial
ALBLASSERDAM – Délifrance in winkelcentrum Makado in Alblasserdam heeft sinds dit jaar een nieuwe eigenaresse. Inmiddels heeft de officiële overdacht plaatsgevonden en heeft oud-eigenaar Toine van Steen het stok(brood)je overgedragen aan Helen van der Wulp.

Toine van Steen runde de zaak twintig jaar lang. Hij vertelt: “Ik heb het altijd met veel plezier en passie gedaan.” Vanwege gezondheidsredenen ziet hij zich genoodzaakt te stoppen.

Personeel
Dit jaar is Helen van der Wulp uit Hendrik-Ido-Ambacht met diezelfde passie en plezier van start gegaan in het Makado in Alblasserdam. Het interieur van de zaak is inmiddels iets aangepast en er zijn drie nieuwe personeelsleden aangenomen. Het oude personeel is overgenomen.

Catering voor bedrijven
Délifrance Alblasserdam heeft nog steeds een flink terras in het Makado en ook in de zaak zelf is voldoende zitgelegenheid. Daarnaast verzorgt het bedrijf de catering voor bedrijven. Denk hierbij aan bijvoorbeeld ontbijt, soep en lunches.

Bezorgservice
Daarnaast is er een bezorgservice. Via de website, per e-mail of per telefoon kunnen mensen een maaltijd bestellen. De maaltijden worden bezorgd in Alblasserdam, Kinderdijk, Oud-Alblas, Nieuw-Lekkerland en Papendrecht.

Altijd klaarstaan
Kwaliteit leveren, afspraken nakomen en persoonlijke aandacht aan de klanten zijn en blijven belangrijk bij Délifrance Alblasserdam. Verder is Helen blij met het personeel. Al het oude, ervaren personeel is overgenomen. Helen: “Ik vind het fijn dat ik echt op dit team van flexibele medewerkers kan bouwen. Ze staan altijd klaar.”

Verder is Helen blij dat de overdracht zo goed verloopt en verlopen is. “Ik had geen beter iemand kunnen treffen om de zaak over te nemen.” Oud-eigenaar Toine is in de komende tijd nog regelmatig te zien in en rondom de zaak. Zo zal hij onder meer nog regelmatig rijden in de bezorgauto.

Openingstijden
Délifrance Alblasserdam is geopend van maandag tot en met donderdag van 08.30 uur tot 17.30 uur. Op vrijdag is de zaak geopend van 08.30 tot 18.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur.

Sociale media en site
Délifrance  is via Facebook en Instagram te volgen.

Meer informatie is te vinden op delifrancerestaurants.com/alblasserdam

Dit betreft een betaald verhaal. De eigenaar van het verhaal gaat, in tegenstelling tot normale nieuwsverhalen, over het wel of niet toelaten van reacties.

Deel dit bericht via...