MOLENLANDEN – Fotoclub Molenwaard heeft onlangs de winnaars bekend gemaakt van de fotowedstrijd die door hen was georganiseerd. Dit gebeurde in het gebouw van IJsclub De Molenhoek in Nieuw-Lekkerland. In de categorie ‘landschappen in Molenlanden’ wonnen Bianca Kortman uit Papendrecht en en Pleunie Korteland uit Papendrecht. In de categorie ‘kinderen tot 12 jaar’ won Danielle Teeuw uit Noordeloos. De prijzen werden uitgereikt door burgemeester Segers van Molenlanden.

De aanwezigen werden welkom geheten door fotoclubvoorzitter Bertus de Jong. Voorafgaande aan de bekendmaking, gaf de voorzitter een korte toelichting welke achtergrond de 4 juryleden hebben en hoe zij uit alle inzendingen de genomineerden hebben geselecteerd en tot de winnaar zijn gekomen. De foto’s van de genomineerden waren op groot formaat van 30×40 cm afgedrukt en voorzien van een passe-partout. Deze foto’s kregen de deelnemers na afloop mee. Per categorie werden alle vijf de foto’s besproken en daarna werd de uiteindelijke prijswinnaar bekendgemaakt.

De prijswinnaars uit de categorie “Landschappen in de gemeente Molenlanden” en “Wat is mijn geliefde/unieke plekje in de gemeente Molenlanden” gingen naar huis met een diner bon ter waarde van € 150,00 en een jaar gratis lidmaatschap van de fotoclub.
In de categorie “Kinderen tot 12 jaar” kreeg de winnaar een Nintendo Switch Lite met het spel Mario Kart.

Winnares Bianca Kortman.

De winnende foto van Bianca Kortman.

Winnares Pleunie Korteland.

De winnende foto van Pleunie Korteland.

Winnares Danielle Teeuw.

De winnende foto van Danielle Teeuw.

Deel dit bericht via...