ALBLASSERDAM – Na een optreden van troubadour Theo van Teylingen in juni en een Johannes de Heer avond in september wordt nu op 20 oktober 2022 een concert verzorgd door de Alblasserdamse muziekgroep EnJoy. Onder leiding van pianiste Mirjam Bustraan heeft deze groep zich ontwikkeld van een interkerkelijke begeleidingscombo naar een veelzijdige muziek- en zanggroep  die optreedt in diensten van kleinere en grotere kerken, zowel voor begeleiding van gemeentezang als solo-optreden.

De medewerking in de Pion zal een concertkarakter hebben, hoewel het in de aard van de groep zit dat ze de aanwezigen ook laat zingen. Het zal gaan om zowel bekende als onbekende christelijke nummers, zoals uit Opwekking en van Sela. Eigenlijk is dit de eerste keer dat EnJoy optreedt buiten het kader van een kerkdienst. De muziekgroep heeft als thema gekozen voor deze avond: ‘Endless love’.

Het muziekevenement in de Pion in de Waalsmondelaan begint om 20.00 uur. Vanaf 19.30 uur is er inloop met koffie. In de pauze tussendoor zullen een hapje en een drankje verkrijgbaar zijn. Door de toegang gratis te houden hoopt het Pionteam dat veel mensen voor wie een concert anders te duur zou zijn gelegenheid te bieden een mooie avond mee te maken. Er is evenwel ruime gelegenheid tot het geven van een gift.

Opgeven via de website of via telefoon is nodig vanwege het beperkt aantal zitplaatsen. (www.pion-alblasserdam.nl en tel. 06-47873731

Deel dit bericht via...