ALBLASSERDAM – Visvereniging Verenigde Alblasserdamse Hengelaars (V.A.H.) start komende maand met de jeugdcompetitie ‘vaste hengel’. Vanaf 19 mei 2022 tot en met 7 juli wordt er op iedere donderdagavond tussen 18.00 en 20.00 uur gevist in Alblasserdam. Meedoen aan de competitie is zonder kosten. Jeugd tot 14 jaar kan online een gratis jeugdvergunning aanvragen. Kinderen vanaf 14 jaar zijn wel verplicht een vispas te hebben. Informatie daarover is te vinden op www.vah-alblasserdam.nl.

Kinderen die mee willen doen met de competitie, hebben een vaste hengel nodig van maximaal 7 meter lang, een schepnet en een leefnet. Voor het voer en aas zal de vereniging zorg dragen. Aan het eind van de competitie zal iedereen een prijs winnen. Men moet wel minimaal zes van de acht wedstrijden aanwezig moeten zijn.

De visclub laat verder weten: “Mocht je niet de juiste materiaal hebben dan zullen wij er voor zorgen dat je vanuit de vereniging materiaal kunt lenen. We zouden het fijn vinden als jullie je opgeven om mee te doen. Jeugd van 8 t/m 10 jaar vragen we dat er begeleiding is van de ouders. Verder informatie zal volgen als je bent ingeschreven. Om je aan te melden of vragen kan je  een mail sturen aan: [email protected] of [email protected]”.

Deel dit bericht via...