NIEUW-LEKKERLAND – De voetbalvereniging in Nieuw-Lekkerland bestond afgelopen donderdag 21 april 2022 precies negentig jaar en dat gaat de club niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Deze week wordt er groots uitgepakt met een feestweek op sportpark Excelsior en in de feesttent. Dinsdag 26 april 2022 start de eerste activiteit: Oranje kluts voetbaltoernooi. In de avond is er een oranjefeest, een oranje kinderdisco en een optreden van feestzanger Robert Sand. Op Koningsdag zijn er ook tal van activiteiten. Zo is er een vrijmarkt, een groen/wit-reünie, een demonstratie van roofvogels en uilen en optreden van De Baloren uit Dordrecht. De dag wordt afgesloten met Q-Music ‘de faute party’.

Vrijdag 29 april is er een programma voor senioren. In de avond zijn er weer optredens van diverse bands en dj’s. Zaterdag 30 april is er  Vriendenclub speelspektakel. Verder is er een bierproeverij en zijn er in de avond weer diverse optredens in de feesttent.

Op zaterdag is er een Vriendenclub speelfestijn. Gratis toegang voor kinderen. Diverse springkussens, klimwanden, trampoline bungee, lasergamen enz. Dit is allemaal gratis toegankelijk. Er zijn foodtrucks op het terrein aanwezig. Om 16.00 zal Henk Robbemond het podium betreden en om 18.00 speelt de Bleaks in de feesttent. Michael Warning is de host en om 21.00 zullen de Heeren van Aemstel het feest knallend afsluiten.

Op zondagavond 1 mei wordt er door een groep enthousiaste mensen, en in samenwerking met het Keerpunt een jongerenavond georganiseerd in de feesttent van VV Nieuw-Lekkerland. In verband met het jubileumfeest van de voetbal, is er de mogelijkheid ontstaan om voor de jongeren een worship avond te organiseren waarbij iedereen vanaf 12 jaar van harte is uitgenodigd. De avond zal begonnen worden met een lekker broodje hamburger waarna de band Salted Worship mooie, bekende liederen ten gehore zal brengen. De spreker op de avond is de Rotterdamse Jonathan Pellegrom, jeugdwerker en gepassioneerd spreker. Hij zal spreken over het thema I am… Wat afgeleid is van de woorden van Jezus: “Ik ben de Goede Herder.” “Ik ben de weg, de waarheid en het leven.” En zo zijn er nog meer “I am” uitspraken. Het is een laagdrempelige bijeenkomst en iedereen is van harte uitgenodigd. NB. in verband met geen parkeerplaatsen, wordt iedereen verzocht zo veel mogelijk op de fiets te komen.

Op zondagmiddag 1 mei zijn alle gezinnen met kinderen in de basisschoolleeftijd uitgenodigd om samen naar een Bijbelse boodschap te luisteren die verteld wordt door goochelaar Jan. Het thema is ‘Wees jezelf’: Zijn zoals God je bedoeld heeft. Daarna kunnen de kinderen kiezen uit 20 workshops. Na de workshops zijn er poffertjes.

Het complete programma, de tijden en de inschrijfformulieren zijn te vinden op de website van de voetbalvereniging.

Deel dit bericht via...