Advertorial
ALBLASSERDAM – Zonnestudio Steffies aan de Plantageweg 5 in Alblasserdam houdt zaterdag 23 april 2022 een open dag. De studio werd in 2018 geopend en is inmiddels uitgebreid met een nagelstudio. Verder kunnen mensen er sinds kort hun tanden laten bleken, een hotstonemassage nemen, een cosmetische voetbehandeling ondergaan en een spray tan laten aanbrengen.

Mooi onder één dak
Heel makkelijk waren de afgelopen jaren niet voor de zonnestudio in Alblasserdam. Door allerlei warrige en omslachtige coronaregels bleef vaak onduidelijk wat nu wel en niet mocht. Tegelijkertijd was dit voor eigenaresse Stephanie Langius en goed moment om rond te kijken waar men nog meer behoefte aan had in Alblasserdam en wat nog wèl zou mogen. En zo werd de zonnestudio al snel uitgebreid. “Nu hebben we alles mooi onder één dak,” vertelt Stephanie.

Open dag; ook parfums en sieraden
Aanstaande zaterdag willen Stephanie en haar team aan Alblasserdam laten zien wat er mogelijk is en wat de onderneming in huis heeft. Het team bestaat uit Stephanie Langius, Jelte Langius, Debby Zaki-Leloux en Concetta Spinelli. Met z’n vieren heten zij de bezoekers welkom. “Het is helemaal vrijblijvend. Niemand hoeft zich verplicht tot iets te voelen. Kom gewoon gezellig binnen en maak kennis met ons mooie bedrijf. We doen meer dan er aan de buitenkant staat. Er zijn ook wat kleine ondernemers aanwezig met parfums, sieraden en kleding. Iedereen is zaterdag welkom tussen 10.00 en 16.00 uur.

De zonnebank
Ook buiten de open dag om zijn mensen uiteraard meer dan welkom bij Steffies. De onderneming is van maandag tot en met vrijdag geopend van 10.00 tot 22.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur. Voor het nemen van een zonnebank is reserveren niet verplicht; het wordt echter wel aangeraden, zodat men niet onnodig lang hoeft te wachten. Bij de zonnestudio zonnen in de laatste modellen Ergoline zonnebanken. De comfortabele zonnebanken zijn onder meer uitgerust met aromatherapie, aqua fresh en climate control.

Reserveren
Voor de hotstonemassage, de cosmetische voetbehandeling, de nagelbehandeling, de spray tan en het bleken van de tanden moet wel een afspraak worden gemaakt. Dit kan onder meer via de Facebookpagina en Instagrampagina van Zonnestudio Steffies.

Sinds 2018
Zonnestudio Steffies werd in april 2018 geopend en is gevestigd bovenaan de Plantageweg in Alblasserdam, aan de kant van de Dam. Het voormalige kantoorpand werd in 2017 gekocht en verbouwd en een jaar later feestelijk geopend. Het is de enige zonnestudio van het dorp.

Deel dit bericht via...