Advertorial
ALBLASSERDAM – April is de maand van de goede doelen markt. Alblasserdam is een actief dorp. Veel stichtingen, verenigingen en goede doelen zijn actief in ons dorp. Veel van de winkeliers in het Makado winkelcentrum steunen diverse stichtingen, verenigingen en goede doelen. Als collectief zijn ze daarnaast ook sponsor van meerdere evenementen in Alblasserdam. Naast de vele sponsor aanvragen krijgen ze ook regelmatig het verzoek om een dag (deel) vrijwilligers of leden te kunnen werven of artikelen te kunnen verkopen voor het goede doel. De maand april zetten ze daarom in het teken van de stichtingen, verenigingen en goede doelen uit Alblasserdam.

Marktkraam
Heel de maand april staat er een marktkraam in het winkelcentrum ter hoogte van de Delifrance. Wil jij een dag (deel) gebruik maken van deze kraam? Stuur dan een mailtje naar: [email protected]. Vermeld enkele voorkeursdata en tijden samen met de omschrijving van het doel. Is het om vrijwilligers of leden te werven? Of wil je een product of dienst verkopen waarbij de volledig opbrengst naar jullie vereniging, stichting of goede doel gaat?

*het is niet toegestaan gebruik te maken van de kraam zonder toestemming. De rest van het jaar worden er geen aanvragen meer in behandeling genomen. Bij voldoende animo komt deze marktkraam volgend jaar weer een maand terug.

Foto: Unsplash / via Makado.

Deel dit bericht via...