ALBLASSERDAM – De kelderverkoop van afgelopen maand in de Grote Kerk aan het Cortgene in Alblasserdam heeft 5225 euro opgeleverd en dit bedrag komt volledig ten goede aan de stichting Christian Refugees Relief (CRR) uit Nieuw-Lekkerland die zich inzet voor hulp aan Oekraïense vluchtelingen. Normaal gesproken levert de kelderverkoop minder op, maar veel bezoekers verhoogden of verdubbelden hun aankoopbedrag, toen ze hoorden waar het geld naartoe zou gaan.

Donderdag 28 april is de laatste kelderverkoop en begint een periode van rust voor de medewerkers. Na 28 april kunnen er geen goederen meer bij de kelderverkoop worden ingeleverd. Zaterdag 18 juni wordt de traditionele markt op het kerkplein en kelderverkoop met grote uitverkoop van boeken. Zaterdag 17 september start een nieuw seizoen kelderverkoop met de markt op het kerkplein tijdens het Havenfestival.

Meer informatie over de kelderverkoop is te vinden op www.kelderverkoop-alblasserdam.com/. De opbrengst van de markt en kelderverkoop is bestemd voor het onderhoud van het dak van de Grote Kerk.

Deel dit bericht via...