Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – De bakkerijwinkel van bakker Stam aan de Klipperstraat in Nieuw-Lekkerland blijft bestaan. De winkel is overgenomen door Remco de Wit, die de winkel samen met zijn personeel runt. Eind vorig jaar werd bekend dat bakker Stam zou gaan stoppen. Toen Remco, die als banketbakker bij Stam werkte, dat hoorde, bracht dit hem op een idee. “Er zit zoveel jaar werk in deze zaak. Dat ineens overboord gooien, voelde voor mij niet goed. Het leek me een leuke uitdaging om hierin te stappen,” vertelt Remco.

En dat de keuze om door te gaan een succes is, blijkt intussen wel, want veel mensen weten de bakkerswinkel in het Lekdorp goed te vinden. Honderden mensen komen wekelijks langs voor hun brood en banket.

Assortiment Voordijk
Het assortiment is afkomstig van Bakkerij Voordijk uit Ridderkerk. Iedere ochtend worden de verse broden, gebakjes en koeken daar opgehaald en naar de winkel in Nieuw-Lekkerland gebracht. In de winkel is een zeer ruim bakkersassortiment te vinden. Van verschillende soorten broden tot koeken, chocola en gebak. Verder is er ‘klein brood’ en worden verschillende broodjes in de winkel afgebakken. Denk hier aan croissants, saucijs, kaasbroodjes, frikandelbroodjes, appelflappen, appelkanjers en amandelbroodjes. Ook harde broodjes worden doorlopend vers afgebakken.

Bezorgen
Remco krijgt in zijn winkel hulp van vijf werknemers. Daarnaast wordt er op verschillende dagen tegen een gereduceerd tarief bezorgd. Op dinsdag in Streefkerk, op donderdag in Bleskensgraaf en op zaterdag in Alblasserdam. Daarnaast is het iedere werkdag mogelijk om de bestelling thuis te laten bezorgen.

Positieve reacties
Remco is blij met alle positieve reacties die hij inmiddels van de inwoners van Nieuw-Lekkerland heeft gehad. Remco vertelt: “In het begin is het best spannend hoe mensen reageren, maar ik hoor veel goede reacties. Zeker het ruime assortiment spreekt mensen aan.”

Aanbiedingen en webshop

Er zijn ook vaste dagaanbiedingen. Dit houdt in dat er op elke dag in de week vaste kortingen zijn. Daarnaast zijn er weekendaanbiedingen. Deze aanbiedingen wisselen iedere week. Op de website https://www.bakkerij-stam.nl/ zijn de aanbiedingen te zien. Verder is het mogelijk om via deze website bestellingen te doen in de nieuwe webshop.

Openingstijden
De openingstijden zijn onlangs iets gewijzigd. Daar waar bakker Stam op maandag open was en op dinsdagmiddag gesloten, is de bakkerswinkel nu op maandag gesloten en dinsdag de hele dag open. De openingstijden zijn hieronder te vinden. De bakkerswinkel is van dinsdag tot en met vrijdag geopend van 08.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 08.00 tot 16.00 uur. Op zondag is de zaak dicht.

Meer informatie is te vinden op https://www.bakkerij-stam.nl.

Deel dit bericht via...