ALBLASSERDAM – In de nacht van zondag 23 op maandag 24 januari 2022 is de bestuurder van een auto met zijn voertuig uit de bocht gevlogen op de Haven in Alblasserdam. De auto botste tegen een lantaarnpaal en kwam op de weg tot stilstand. “De beide inzittenden zijn er na het ongeval vandoor gegaan,” meldt een woordvoerster van de politie. In de auto werd onder meer cilinders met lachgas en aangebroken flessen alcoholische drank aangetroffen. De auto is in beslag genomen. “Het onderzoek naar de bestuurder loopt nog,” aldus de politie.

Het is de tweede keer in een jaar tijd dat in die bocht bij de Haven een crash plaatsvindt, waarbij de inzittenden op de vlucht gaan. In de nacht van dinsdag 6 op woensdag 7 juli 2021 vlogen jongeren met een geleende auto uit de bocht. Zij gingen er na de botsing vandoor.