ALBLASSERDAM – Deze maand werd in Alblasserdam gecollecteerd voor KWF Kankerbestrijding. Vrijwilligers gingen langs de deuren om geld in te zamelen. De collecte heeft een bedrag opgebracht van in het totaal 14.399,64. Nooit eerder was dit bedrag zo hoog. De opbrengst bestaat uit 10.165,64 euro die aan de deur is opgehaald met de collectebussen, 1.709,50 euro via de persoonlijke QR-codes en 2.524,50 euro met de online collectebussen via Whatsapp.

Jessica Panman, coördinator KWF Alblasserdam, is ontzettend blij met de opbrengst. “Mooi om te zien dat ook veel kinderen hebben meegelopen met familie of bekenden. Graag willen we onze dankbaarheid en waardering uitspreken aan:

-iedereen die een donatie aan het KWF heeft gedaan;

-alle collectanten en wijkhoofden, dankzij hen hebben we alle straten in Alblasserdam kunnen collecteren;

-Albert Heijn en ‘t Kaasmes voor de sponsoring van de bedankjes;

-Landvast en Willaertgroup voor de extra hulp

-Coop en Trudy’s Lingerie voor het plaatsen van de winkelbusjes;

-PLUS van Holten voor de statiegeldactie van de maand september, deze actie loopt nog!

We kijken terug op een geslaagde collecteweek, waarbij weer een heel mooi bedrag voor het KWF is opgehaald. Nieuwe collectanten kunnen zich nog steeds opgeven via www.kwf.nl of via telefoonnummer (020) 570 05 90.”