ALBLASSERDAM – Jan en Ria van de firma Van der Rhee Aardappelen-, Groenten- & Fruithandel uit Alblasserdam zijn zaterdag 12 september 2020 hartelijk bedankt door wethouder Peter Verheij van de gemeente Alblasserdam en bedrijvencontactfunctionaris Nicolette van Esdonk. De wethouder sprak zijn waardering uit voor het ondernemerschap van het echtpaar in de afgelopen 32 jaar. Als dank voor ‘zoveel jaar trouwe dienst als marktkoopfamilie en standplaatshouder’ kregen Jan en Ria een bos bloemen overhandigd. Een hand zat er vanwege de maatregelen rondom het coronavirus niet in. Een elleboog was hiervoor de vervanger.

Wethouder Verheij: “Na 98 jaar familiehistorie (3 generaties) als ondernemers in Alblasserdam en 32 jaar op de markt gaat ‘een begrip’ van de markt en het Scheldeplein.”

Jan en Ria laten zaterdag weten via deze weg iedereen hartelijk te willen bedanken voor de vele attenties en lieve woorden die zij de afgelopen week van iedereen mochten ontvangen. “Het was overweldigend!”

Jan en Ria van Van der Rhee Aardappelen-, Groenten- & Fruithandel stoppen met hun onderneming. “Na ruim 32 jaar, waarvan 29 jaar op de markt in Alblasserdam, hebben wij met pijn in ons hart besloten om te stoppen met onze zaak. Wij hebben iedereen altijd met veel plezier ontvangen en hebben met veel passie en liefde ons vak uitgeoefend,” vertelden Jan en Ria afgelopen week al in dit artikel.

Maandag stond Van der Rhee voor het laatst op de weekmarkt op het Wilgenplein in Alblasserdam en zaterdag was de kraam er voor het laatst tijdens de markt op het Scheldeplein.