ALBLASSERDAM – De 20-jarige Sanne Klos uit Alblasserdam organiseert samen met vier klasgenoten van de Hogeschool Rotterdam een taartenmarkt voor het goede doel. De taartenmarkt ‘Piece of cake’ vindt plaats in de Evangelische Gemeente Jozua te Alblasserdam op 7 december 2019 van 11:00 tot 14:00 uur.

De studenten willen met de taartenmarkt mensen met elkaar verbinden en eenzaamheid tegen te gaan. Bij Piece of cake worden verschillende soorten taarten verkocht. Alle taarten zijn gedoneerd door verschillende bakkers, supermarkten, restaurantjes en particulieren in Nederland. Daarnaast wordt er een loterij gehouden waarbij prijzen te winnen zijn. Deze prijzen zijn ook gedoneerd door verschillende organisaties.

De enthousiaste studenten hopen op 7 december zoveel mogelijk taarten en lootjes te verkopen. De volledige opbrengst van het evenement gaat immers naar Stichting Jarige Job, want ieder kind verdient een verjaardag.