ALBLASSERDAM – Ondernemers uit Alblasserdam en omgeving kunnen op woensdagavond 11 december 2019 gratis netwerken en kennis opdoen. Bij Ford Wensveen aan de Ohmweg wordt die avond een Car Speeddate Event gehouden, waarbij zelfstandige professionals en het MKB elkaar ontmoeten en contacten kunnen leggen. Businessclub De Twijn organiseert deze avond voor het zesde achtereenvolgende jaar samen met Ford Wensveen en Named. Deelname is gratis, vrijblijvend en voor iedereen toegankelijk.

Maak gebruik van elkaars expertise
“Het Car Speeddate Event is een kans waarin MKB en zelfstandige professionals elkaar kunnen ontmoeten en contacten kunnen leggen. Ook professionals onder elkaar. Om zo gebruik te maken van kennis in andere vakgebieden die nodig zijn voor de bedrijfsvoering van iedere onderneming,” zo laat de organisatie weten.

Speeddates, workshops en sparren met ervaren ondernemers
Geïnteresseerden kunnen zich voor het Car Speeddate Event inschrijven om allereerst te speeddaten. Daarnaast biedt het evenement compacte workshops via de Kofferbakdates die doorspekt zullen zijn met tips en wetenswaardigheden. Onderwerpen zijn: cyberveilige werkomgeving, google adwords, broodfonds, slim omgaan met data, het maken van zakelijke vlogs en de beste social media tips.

Draken
Deelnemers aan het Car Speeddate Event kunnen zich ook inschrijven voor een zogenaamde Drakendate. Koppels van twee draken (deskundigen) zijn beschikbaar om met een deelnemer twintig minuten te sparren over een uitdaging binnen zijn of haar bedrijf.

De draken zijn dit jaar: Jeroen Put (Cirkellab), Henk Manden (Zon & Zo), Patrick Visser (Visser Media & Design), Winanda Spruijt (Internorm), Peter Verheij (wethouder gemeente Alblasserdam), Ruud van der Marel (Snelle Vliet) en Rob van Hal (SNS Bank).

Inschrijven
Inschrijven kan via de website van Businessclub De Twijn: www.bcdetwijn.nl (www.bcdetwijn.nl/bijeenkomst/car-speeddate-event-3-14-2/)

Organisatoren Nico Treure (Ford Wensveen), Anita Toes (Businessclub De Twijn) en Dimphi van Amen (N@med) hebben weer een nieuwe draai aan het succesvolle event gegeven.
Foto: Cees van der Wal.