ALBLASSERDAM – De verkoping van de Stichting Adullam op het B. Toesplein in Alblasserdam gaat zaterdag 8 juni 2019 wél door, maar in een iets afgeslankte versie. Aanvankelijk was het de bedoeling dat er vanuit zestig kramen spullen verkocht zouden worden, maar vanwege de regen en de wind is besloten om de kramen weg te halen en de verkoping vanuit de tent op het kerkplein te houden. ’s Ochtends vroeg, rond 06.30 uur, toen de markt nog niet was begonnen, waaide er al een boom op één van de kraampjes.

De verkoping is om 09.30 uur van start gegaan en duurt tot ongeveer 14.30. Bezoekers kunnen er nog steeds terecht voor versproducten van onder meer de slager en de bakker. Verder is er fruit, staat de catering klaar en worden er boeken verkocht. De organisatie hoopt, dat mensen, ondanks het weer, toch naar de markt komen om inkopen te doen.

Vervoerskosten
De opbrengst van de markt is bestemd voor de vervoerskosten van de dagactiviteitencentra. Om te voorkomen dat het vervoer bekostigd wordt vanuit zorggeld, wordt geprobeerd de vervoerskosten te bekostigen met de opbrengst van de markt.

Rekeningnummer
Mensen die het niet zien zitten om langs te komen, maar Adullam toch willen steunen, kunnen een bijdrage overmaken naar het rekeningnummer NL02RABO0353090107 t.n.v. St. Adullam voor Gehandicapten Alblasserdam.