Advertorial
NIEUW-LEKKERLAND – Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging? Vind jij het leuk om te werken in de Molenlanden en Drechtsteden? Ben jij een ’technieker’ en zie jij een probleem als een uitdaging? Wij als Hol Installatietechniek zijn op zoek naar jou! Het gaat om servicemonteurs en onderhoudsmonteurs.

Als onderhoudsmonteur ben je voornamelijk bezig bij de particuliere klanten van Hol. De werkzaamheden zijn het onderhouden van gastoestellen en ventilatiesystemen en het verhelpen van storingen aan deze systemen. Als servicemonteur ben je veel bij bedrijven, maar ook bij particulieren. Hier zijn de werkzaamheden het onderhouden van gastoestellen, ventilatiesystemen, warmtepompen, koelinstallaties en regeltechniek en het verhelpen van storingen aan deze systemen.

Servicemonteur / Onderhoudsmonteur
Als servicemonteur of onderhoudsmonteur ben je verantwoordelijk voor het zelfstandig uitvoeren van preventief onderhoud en het lokaliseren en oplossen van storingen bij klanten. Als gepassioneerd vakman ben je nauwkeurig en een teamspeler binnen ons team. Je rapporteert aan je collega op kantoor, die ook de planning en afspraken maakt met klanten. Je gaat op pad met een werkbus en een iPad. Jouw werkgebied is voornamelijk de Molenlanden en de Drechtsteden.

Hol zoekt mensen met ervaring in de installatietechniek op de gebieden van verwarming en luchtbehandeling. En indien je het ziet zitten hebben wij ook werkzaamheden in de regeltechniek, warmtepompen en koeling. Een afgeronde mbo-opleiding of gelijkwaardige ervaring is een voorwaarde. Net als goede kennis van de Nederlandse taal. De sollicitant moet bereid zijn tot het volgen van trainingen om kennis up-to-date te houden en bereid zijn om één keer in de twee maanden storingsdiensten te draaien.

Al 90 jaar betrouwbaar
Hol Installatietechniek, gevestigd aan de Veenweideweg 9 in Nieuw-Lekkerland, bestaat dit jaar negentig jaar. Het bedrijf is al die tijd al een betrouwbaar adres voor alles wat met installatietechniek te maken heeft. Het bedrijf biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van verwarming, koeling, luchtbehandeling, sanitaire installaties, duurzame energieoplossingen en regeltechniek. Bij Hol zijn alle medewerkers gewend om met de klant mee te denken. Er zijn momenteel circa vijftig mensen in dienst: dertig bij de montage, tien bij de serviceafdeling en tien op kantoor.

Uitstekend salaris
Hol biedt de werknemer interessante en afwisselende werkzaamheden tegen een uitstekend salaris.

Solliciteer
Heb je belangstelling? Solliciteer dan direct. Mail hiervoor naar wim@holbv.nl Voor meer informatie kun je ook telefonisch contact opnemen met Wim Toes via het nummer 0184-683300.