HENDRIK-IDO-AMBACHT – Een 17-jarig meisje uit Sas van Gent (Zeeland) is zaterdagochtend 17 november 2018 gewond geraakt bij een botsing tussen twee personenauto’s in Hendrik-Ido-Ambacht. Het ongeval gebeurde rond 08.30 uur op de kruising Graaf Willemlaan / Willem de Zwijgerstraat. Een jongeman uit Hendrik-Ido-Ambacht reed met zijn auto, met het meisje als bijrijder, over de Willem de Zwijgerstraat. Hij zag bij het oversteken een 70-jarige automobilist uit Alblasserdam, die over de Graaf Willemlaan reed, over het hoofd.

De Alblasserdammer, die voorrang had, botste met zijn voorkant tegen de zijkant van de Ambachter. De bijrijdster brak daarbij haar sleutelbeen en had last van haar rug en nek. De tiener is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht.

De beide bestuurders van de voertuigen zijn ongedeerd gebleven. Hun voertuigen raakten fors beschadigd en zijn door een bergingsbedrijf meegenomen.