NIEUW-LEKKERLAND – Er zijn camerabeelden van de poging tot gewapende overval op supermarkt Albert Heijn aan de Planetenlaan in Nieuw-Lekkerland. Op de beelden is te zien hoe twee gemaskerde jongemannen donderdagavond 15 november 2018 rond 21.00 uur de winkel binnenkomen. Eén van de jongens toont een pistool, maar nog voordat ze verder iets kunnen ondernemen komt de filiaalmanager aangerend. Nog geen twee seconden na het tonen van het wapen, rennen de jongens, zonder buit, angstig de zaak uit.

Eén van overvallers gooit nog snel een prullenbak omver, om daarmee de ingang te versperren. Daarna vertrekt het tweetal richting de Jupiterstraat. Het personeel vermoedt dat het om tieners ging. Heeft u de jongens voor of na de overval in de buurt Planetenlaan gezien of herkent u ze op de beelden? Bel dan de politie via 0900-8844.