ALBLASSERDAM –  Op vrijdag 28 september om 20.00 uur gaat het nachttoernooi van Badminton Club Alblasserdam (BCA) in Sportcentrum Blokweer van start. BCA organiseert het toernooi dit jaar in verband met haar vijftigjarig jubileum. Het toernooi is mogelijk gemaakt door giften van veel verschillende bedrijven in Alblasserdam en omgeving, waardoor alle opbrengsten van het toernooi naar het goede doel Stichting Voor Sara (www.voorsara.nl) gaan.

Het toernooi, waaraan in totaal 12 teams van verschillende verenigingen uit Zuid-Holland  deelnemen, wordt om 20.00 uur geopend door de burgemeester. Het toernooi duurt tot zaterdagochtend 8.00 uur waarna het wordt afgesloten met een gezamenlijk ontbijt voor alle deelnemers. Gedurende de hele nacht wordt er uiteraard gebadmintond, maar om de deelnemers wakker te houden zijn er ook diverse andere activiteiten georganiseerd.

Naast het inschrijfgeld voor het toernooi zal er ook een loterij gehouden worden, waarvan de opbrengsten naar Stichting voor Sara gaan. De prijzen voor het toernooi zijn ter beschikking gesteld door veel lokale ondernemers. BCA is hen daar zeer dankbaar voor. De loten zijn tijdens het toernooi tot 0.00 uur te koop (vijf loten voor vijf euro).

Wilt u tijdens het nachttoernooi komen kijken en de teams aanmoedigen, bent u van harte welkom in Sportcentrum Blokweer in Alblasserdam.