ALBLASSERDAM – Een jongen heeft deze week een fiets gestolen langs de Van Eesterensingel in Alblasserdam. Maandag 16 april 2018 werd de tweewieler meegenomen. De eigenaar, die in de winkel van Molenaar Witgoed aanwezig was en zijn fiets niet op slot had staan, zag het voor zijn ogen gebeuren. De man rende nog achter de fietsendief aan, maar wist de jongen niet meer te pakken. Op diverse locaties is de jongeman echter opgenomen door beveiligingscamera’s.

De beelden waar de jongen herkenbaar op staat, mogen (nog) niet gedeeld worden. Wel zijn er beelden online gezet waarop te zien is hoe de dief de fiets meeneemt. Hoewel de jongen op die beelden niet goed in beeld is, bestaat de kans dat bijvoorbeeld zijn ouders hun zoon wel herkennen. Weet u wie de jongen is of ben je de jongen zelf? Meld u zich dan deze week nog bij Molenaar Witgoed in Alblasserdam.