REGIO – De Natuur – en Vogelwacht Alblasserwaard organiseert in de herfstvakantie een struintocht door het Alblasserbos voor kinderen. Het thema is ‘speuren naar de herfst’. “Herfst in het bos: vallende bladeren, paddenstoelen, spinnenwebben. En er valt echt nog veel meer te ontdekken tijdens deze struintocht. Na de tocht, onder leiding van een gids, kan er een herfsttafel of een natuurschilderijtje gemaakt worden,” zo meldt de organisatie.

Voor kinderen
De struintocht vindt op woensdagochtend 18 oktober 2017 van 10.00 tot 12.00 uur plaats en is bedoeld voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Ouders zijn uiteraard ook welkom. Kinderen van 4 en 5 jaar kunnen alleen onder begeleiding van een volwassene deelnemen. De startlocatie is het streeknatuurcentrum van de Natuur- en Vogelwacht Alblasserwaard aan de Matenaweg 1 in Papendrecht, nabij de Peilkade in Oud-Alblas.

Kosten en aanmelden
De kosten bedragen €2,50 per kind en dat is inclusief een glaasje limonade. Graag van tevoren opgeven, naam en leeftijd kind, via scholen@nvwa.eu