OUD-ALBLAS –De rommelmarkt die zaterdag 17 juni 2017 in Oud-Alblas werd gehouden, samen met het paalzitten, heeft in het totaal 24.500 euro opgeleverd. De markt, die werd gehouden op het kerkplein aan de zijde van de Dorpsstraat, in de Kerkstraat en in de Schoolstraat ging om 08.00 uur van start en duurde tot ongeveer 14.30 uur. Tevens was er een 24uursactie ‘paalzitten’. Die actie ging vrijdagmiddag om 15.00 uur van start.

De opbrengsten van de paalzitactie en de rommelmarkt gaan voor zeventig procent naar de kerkvoogdij, voor vijftien procent naar Trans World Radio en voor vijftien procent naar Stichting De Hoop.

Het ‘paalzitten’ werd georganiseerd in verband met het 45-jarig bestaan van de rommelmarktcommissie in Oud-Alblas. De palen werden centraal op de markt neergezet in de Schoolstraat. De actie werd georganiseerd door een aantal leden van de jeugdvereniging van Oud-Alblas en de rommelmarktcommissie. In totaal gingen zeven mensen paalzitten. Dit waren Leonhard den Uil, Ardjan van Dalen, Femke Stierman, Pieter Stierman, Lisanne de Jong, Reinier de Kruijff en Gerwin van Muijlwijk.

Meer foto’s zijn te vinden op Rommelmarkt Oud-Alblas.