ALBLASSERDAM – Zaterdag 29 april 2017 wordt in Alblasserdam een buffet met loterij en livemuziek georganiseerd. De kosten hiervoor zijn tien euro per persoon. Drankjes kosten deze avond één euro per stuk. Er is ruimte voor honderd personen. De opbrengst is bedoeld voor de Daniel den Hoed Stichting, voor succesvol kankeronderzoek.

De organisatie is in handen van de Alblasserdammers Sylvia Tukker en Ilse Meijer. Zij gaan deze zomer als vrijwilliger mee met de Tour for Life. De Tour for Life is een fietstocht van Italië naar Nederland in acht dagen die zich inzet voor de Daniel den Hoed Stichting (voor succesvol kankeronderzoek).

“Wij komen beide uit Alblasserdam en willen hier dan ook een sponsoractiviteit gaan organiseren. Op zaterdag 29 april om 19.00 uur organiseren we een buffet met een loterij en livemuziek. Het belooft een hele leuke avond te worden,” vertellen Sylvia en Ilse.

Het tweetal vervolgt: “De avond zal plaatsvinden in een zaal in de Havenkerk aan de Ieplaan 9 in Alblasserdam (gesponsord). Er is ruimte voor 100 man en we willen de zaal natuurlijk vol hebben, zodat we zoveel mogelijk geld op kunnen halen voor de Daniel den Hoed Stichting. Het geld is bestemd voor succesvol kankeronderzoek en geavanceerde apparatuur hiervoor. Kanker is een ziekte die helaas nog (te) veel voorkomt. Mensen kunnen zich aanmelden via teamsamensterk2017@gmail.com ”.

Loten zijn te koop voor 1 euro per lot. Zes loten kosten 5 euro en dertien loten kosten 10 euro.