NIEUW-LEKKERLAND – Woensdag 15 februari 2017 zijn twee fietsers rond 07.40 uur op elkaar gebotst op de Tiendweg, ter hoogte van de Roerdomp in Nieuw-Lekkerland. Eén van de deze fietsers, een 13-jarige jongen, belandde hierdoor in de sloot. De andere betrokkene, een jongeman tussen de 18 en 20 jaar oud, ging er vandoor.

De 13-jarige jongen werd door een vriend en een voorbijganger uit de sloot gehaald. Bij thuiskomst bleken de telefoon en schoolboeken van de tiener beschadigd. De ouders van de scholier komen graag alsnog in contact met de jongeman die na de botsing doorfietste.

Ook mensen die weten wie de ‘doorfietser’ is, mogen contact opnemen met de ouders. Het gaat om een jongeman tussen den 18 en 20 jaar oud met donker haar, zwarte jas en normale fiets. Hij reed richting Streefkerk. Het mailadres waar de ouders op te bereiken zijn is ligthart.benard@gmail.com Geeft u de tips liever via de politie door, dan kan dat via het nummer 0900-8844.