wapens-aangetroffen-door-politie-mediumALBLASSERDAM – De politie heeft in de nacht van woensdag 16 op donderdag 17 november 2016 twee mannen uit Nieuw-Lekkerland en Streefkerk aangehouden voor verboden wapenbezit. Dit gebeurde op de Edisonweg in Alblasserdam. De politie zag na middernacht een voertuig rijden, waarvan de bestuurder in het systeem voorkwam in verband met vuurwapenbezit. De agenten besloten om het voertuig langs de kant te zetten en een controle uit te voeren. Er werden een masker en diverse wapens aangetroffen. Waaronder messen en een honkbalknuppel. (zie foto)

Een 27-jarige man uit Nieuw-Lekkerland en een 33-jarige man uit Streefkerk zijn daarop aangehouden en ingesloten op het bureau van de politie in Dordrecht. De mannen mogen zich op een later moment verantwoorden waarom zij deze goederen bij zich hadden.

Foto: Politie Dordrecht.

wapens-aangetroffen-door-politie-medium