Beukelmanschool achterzijdeALBLASSERDAM – In het dagactiviteitencentrum van Adullam aan de Rembrandtlaan 102 in Alblasserdam wordt zaterdag 15 oktober 2016 een herfstfair gehouden. De markt start om 09.30 uur en is rond 12.30 uur afgelopen. Tijdens deze morgen is er ook gelegenheid om een kijkje te nemen in dagactiviteitencentrum Wilgenheim. Gehandicapten en medewerkers laten graag zien welke activiteiten er in Wilgenheim worden geboden.

Op de markt staan diverse kramen met onder meer de volgende producten: “kinderkleding, baretten/hoeden voor meisjes, sjaals/haarmode, banket van bakkerij Stam, boeken/cd’s, erwtensoep, speelgoed, lingerie, beenmode, schorten/e.d., bolchrysanten. Ook het ‘Adullam-winkeltje’ Houtentiek is open en verkoopt kerstkaarten, bakproducten, snoeprollen, bloembollen, fotokaarten, cadeauartikelen.

Spingkussen
Voor de kinderen is er een kleuractiviteit en een springkussen. Verder is er gelegenheid om een kopje koffie/thee/limonade met wat lekkers te nuttigen.

Opbrengst
De opbrengst de markt is bestemd voor het vervoer van de gehandicapten van en naar de voorzieningen van Adullam. Adullam is een stichting die zich inzet voor gehandicapten.

Beukelmanschool achterzijde