alphacursus-mediumALBLASSERDAM – In Alblasserdam gaan eind september Alpha-cursussen van start. Tijdens tien interactieve en gezellige bijeenkomsten kan men ontdekken wat het christelijk geloof inhoudt. Er komen vijftien inspirerende onderwerpen aan bod, zoals: ‘Is er meer?’, ‘Wie is Jezus?’ en ‘Wat is bidden en hoe doe je dat?’. De cursus is gratis en start vrijblijvend op 26 september (Cortgene 8, 18:30 uur) of 27 september (Amperestraat 4, 18:30 uur) met een warme maaltijd.

In Nederland volgden ruim 220.000 mensen een Alpha, wereldwijd zelfs al 24 miljoen. Alpha Internationaal is een campagne gestart in samenwerking met de Britse man Bear Grylls. Grylls is een bergbeklimmer, militair avonturier, schrijver, televisiepresentator en motivatietrainer. Wereldwijd heeft hij miljoenen fans. En juist deze man, met zoveel avontuur achter de kiezen, vond Alpha zijn grootste avontuur. Meer informatie hierover is hier te vinden.

Meer informatie over de Alphacursus in Alblasserdam en contactadressen zijn hier te vinden.

Foto: Alphacursus Alblasserdam.

alphacursus-medium