Meisje gaat onderuit met scooter in Alblasserdam

20160801_201242(0) (Medium)ALBLASSERDAM – Een 17-jarig meisje uit Dordrecht is maandagavond 1 augustus 2016 met haar scooter onderuit gegaan op het fietspad langs de Edisonweg in Alblasserdam. Het ongeval gebeurde ter hoogte van de afslag naar de Kelvinring. De scooterrijdster kwam vanuit Alblasserdam en reed richting Papendrecht. Bij de vorig jaar geplaatste middengeleiders in de weg nam de bestuurster de linker weghelft.

Toen zij dit bij de tweede middengeleider wilde corrigeren, ging zij onderuit. Passanten, waaronder een verpleegkundige, boden eerste hulp en belden 112. Politie en ambulance kwamen met spoed ter plaatse. De jonge vrouw is per ambulance meegenomen. Ze heeft onder meer schaafwonden en last van haar buik.

20160801_201103 (Medium)

20160801_201242(0) (Medium)

20160801_201406 (Medium)

25 reacties

 1. beterschap voor de jongedamen en gemente alblasserdam waneer gaan julie nou iets doen aan dit gevaarlijke fiedpad oversteek plaats want dit kan zoo niet lang meer gaan zoo

 2. Vooruit kijken is regeren……
  Nat wegdek en niet anticiperen daarop vrees ik.

 3. @ ousama lagere school overgeslagen?
  Best veilig, maar haastende automobilisten!! Lekker gassen in de bocht.
  Brommers gaan echt geen 45 daar.

 4. Volgens mij moet je eens leren lezen Ousama 😉
  Of is je leesbril zoek en zit je verstand in je …..

 5. aardiaan jij moet fast en zeker wel heel erig wijnig vriende heben he hoe jij nu doet en zo wil niemand bevriend zijn met jou jij bent zoo een klein zielig persoontje die aleen van die denkbildige vriende heeft he haha want echte vriende kan jij niet krijgen ooo jonge nu jij weer die zag je niet aan komen he nu hep je niks meer te zegen he hahaaaaaaaaaahaaaaaa

 6. Aadriaan: jongedame is 1 woord en je bedoelt “eens” en niet “is”. Misschien kan je met Oussama meerijden naar Nederlandse les.

 7. Aan alle critici hierboven: leer eerst zelf eens foutloos in een vreemde taal te schrijven voordat je kritiek hebt op een ander. Wellicht is het Nederlands wel niet z’n moedertaal. Zou zomaar kunnen toch?

 8. Volgens mij heeft Ousama al eens eerder geroepen dat het hem spijt dat hij slecht Nederlands kan schrijven.

  Maar soms is zijn reactie beter te lezen én begrijpen dan menig reactie op welk bericht dan ook.
  Hou het netjes, en val hem niet er op aan.
  Ga inhoudelijk op zijn reactie in……

  Have a nice day……. 😉

 9. Ousama valt op met bewust gemaakte schrijffouten ,bedreigingen en schelden,hoodzakelijk om aandacht te krijgen.
  Ook inhoudelijk nogal kinderlijk.
  Sommige epistels van hem zijn bijna foutloos.

 10. Gaat het hier om een onfortuinlijk ten val gekomen jongedame of om het al dan niet correct hanteren van de spelling der Nederlandse taal? Een ongeluk zit in een klein hoekje

 11. ferry jij moet fast wel de beste en enige vriend zijn van aardiaan he jij en aardiaan zijn twee hande in een buik !!

 12. @Ferry : om inhoudelijk op de reactie van Ousama in te gaan moet je kunnen begrijpen wat hij eigenlijk wil zeggen of schrijven. Daar ontbreekt het meestal aan. Dat de “f” en de “v” of de lange “ij” of korte “ei” verkeerd op zn toetstenbord staan neem ik maar voor lief.

 13. Ferry je mag ousama verdedigen maar je moet toch toegeven dat zijn commentaar dikwijls kant noch wal raken enj hij regelmatig inderdaad niet kan lezen en dinge neerschrijft die niets te maken heeft met het onderwerp Wat hij wel kan is schelden en verwensingen naar de mailers te sturen Dus los van de feiten die genoemd worden

 14. Schijnaar is begrijpend lezen ook moeilijk voor hem…..
  Kom ik voor hem op, gaat hij mij met Adriaan opzadelen…..ben Bassie niet.

  Ondanks de spelfouten kan je begrijpen wat hij bedoelt.
  Als ik iedereen moet verbeteren en een ieder mij, blijven we bezig.

  Daarom, val hem aan op inhoud en niet op wie hij is.

 15. Ki kiurbeg neeg dreekrev droow reem rooh !!
  Ej tgijrk hcot raam raatnemmoc.
  Keoz teh raam ioom tiu laamella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *