auto wassenALBLASSERDAM – Aanstaande vrijdag 1 juli 2016 worden bij basisschool Het Palet aan de Van Eesterensingel in Alblasserdam auto’s gewassen. Er wordt tussen 19.00 en 21.00 uur gewassen. De kosten zijn vijf euro per auto. De opbrengst is voor de crowdfundingsactie is onlangs is opgezet voor conciërge Meester Willem van Het Palet.

De conciërge van brede school Het Palet, meester Willem en zijn vrouw hebben een lening met een enorme rente waar zij geen uitweg meer in zien. Om een positieve draai aan de uitzichtloze situatie te geven, hebben zij de stap gezet om met behulp van het televisieprogramma Kassa bekendheid hieraan te geven.

Naar aanleiding van de televisie-uitzending van Kassa werd een crowdfundingsactie voor Meester Willem gestart. Er werd onlangs ook al geld opgehaald met een rommelmarkt bij de school.

De autowasactie van aanstaande vrijdag wordt georganiseerd door de dames en heren van de ouderraad, medezeggenschapsraad en de werkgroep ‘oud papier’ van Het Palet.

auto wassen