IMG_8481 (Medium)ALBLASSERDAM – De spanning was donderdag 9 juni 2016 te snijden voor de ingang van de Coop Compact aan het Scheldeplein in Alblasserdam. Supermarkteigenaar Arjan van Es maakte bekend wie welke prijs had gewonnen met de raamposteractie. Eerst werden tien gevulde boodschappentassen (ter waarde van 25 euro per tas) uitgedeeld. Vervolgens werden twee cadeaukaarten van honderd euro weggegeven. En tot slot werd bekendgemaakt dat Natahsja van der Jagt (29) uit Alblasserdam één minuut gratis winkelen had gewonnen.

Hart
Nadat Van Es het startsein had gegeven en zijn stopwatch aan had gezet, kon Natahsja van start. Pizza’s, brood, chocola, groenten, soep, aardbeien, cake… en nog veel meer werden in het winkelkarretje gelegd. Een minuut later gaf de telefoon van Van Es aan dat de tijd om was. “M’n hart ging echt te keer. Ik heb geen idee wat ik heb gepakt,” lachte de winnares. Bij de kassa bleek dat er voor 86,64 euro aan boodschappen was gedaan.

Actie gaat verder
De komende twee weken gaat de raamposteractie van de Coop Compact, naar aanleiding van de onlangs uitgevoerde verbouwing, gewoon door. Iedereen die de poster van de Coop (eventueel nog af te halen in de winkel) voor een raam van zijn woning plakt, maakt kans op boodschappen / een cadeaukaart / een minuut gratis winkelen.

Winnaars
De winnaars van donderdag 9 juni waren: Van der Ent (De Donken), Karamitsou (Van Hogendorpweg), Arkeraats (Salamander), Beijen (Zeelt), Hage (West-Kinderdijk), V/d Velden (Blokweersingel), De Roode (Tuigerstraat), De Wildt (Lekstraat), Otterspeer (Maasstraat), Snijder (Merelstraat), Pasterkamp (Eksterstraat), Van der Jagt (Koekoekstraat), Dukers (Gruttostraat).

IMG_8465 (Medium) IMG_8471 (Medium) IMG_8481 (Medium) IMG_8492 (Medium) IMG_8506 (Medium) IMG_8510 (Medium) IMG_8514 (Medium) IMG_8516 (Medium) IMG_8519 (Medium)