IMG_7328 (Medium)ALBLASSERDAM – Dinsdag 31 mei 2016 is CoopCompact van Es aan het Scheldeplein in Alblasserdam heropend na een flinke verbouwing. De supermarkt is volledig in een nieuw jasje gestoken. Eigenaar Arjan van Es is blij met het resultaat en vertelt: “Er is door iedereen hard gewerkt, maar het resultaat is er. Met deze verbouwing is onze CoopCompact helemaal klaar voor de toekomst.”
Tijdens een anderhalve week durende verbouwing is CoopCompact van Es volledig vernieuwd. Van Es: “Onze supermarkt heeft een nieuwe vloer, nieuwe stellingen, een plafond met energiezuinige ledverlichting en deuren voor de koelingen. Hiermee zorgen we er ook voor dat CoopCompact een stuk duurzamer wordt. Om onze klanten nog meer winkelgemak te bieden, hebben we een slijterij, een koffiehoek en een sinaasappelpersmachine toegevoegd. Tot slot is de hele winkel voorzien van de nieuwste knaloranje Coop-stijl.”

Ruim assortiment en goede service
Vanzelfsprekend blijven klanten van CoopCompact van Es profiteren van een ruim assortiment lekkere en betaalbare producten en een goede service. Ook de bezorgdienst van de winkel blijft. Vanaf de openingsdag is het bovendien mogelijk om bij de bezorging te pinnen. De winkel heeft ruime openingstijden: op maandag tot en met donderdag van 8 tot 20 uur, op vrijdag van 8 tot 21 uur en op zaterdag van 8 tot 17 uur.

Feestelijke heropening
Van Es: “We vieren de opening met diverse spectaculaire openingsaanbiedingen en leuke extra’s voor jong en oud. Zo ontvangen de eerste 250 klanten een gratis appeltaartje bij besteding van € 15,- of meer aan boodschappen. Samen maken we een feest van de opening!”

Ook de rest van de week zijn er leuke acties. Zo kunnen kinderen woensdag tussen 14.00 en 17.00 uur gratis ponyrijden. Donderdag 2 juni krijgen de eerste 250 klanten bij een besteding van vijftien euro of meer gratis bloemen. Vrijdag is er voor iedereen koffie met gebak en zaterdag worden er tussen 11.00 en 16.00 uur gratis suikerspinnen uitgedeeld.

Voor meer informatie: www.coop.nl.

IMG_7328 (Medium)

Eigenaar Arjan van Es voor zijn vernieuwde winkel aan het Scheldeplein in Alblasserdam.

IMG_7322 (Medium) IMG_7334 (Medium) IMG_7337 (Medium) IMG_7339 (Medium) IMG_7342 (Medium) IMG_7357 (Medium)